Your feel good gift-shop! 

Privacy verklaring

Bij Saitee vinden we privacy erg belangrijk. Daarom hebben we deze privacyverklaring voor onze klanten, volledig herzien en vernieuwd op 24-05-2018. Hierin kun je lezen wat wij doen met eventuele persoonsgegevens die wij gebruiken bij het verwerken van een bestelling. Fijn toch? Zo kun je met een gerust hart je bestelling plaatsen in onze webshop! 


Je leest het hieronder 
>

Saitee accessoires, gevestigd aan Dorpsstraat 165, 1749 AC Warmenhuizen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens >

www.saitee.nl 
Dorpsstraat 165
1749 AC Warmenhuizen
0226 702 621
info@saitee.nl
BTW nummer: NL184460566B03
KvK: 53962222


Persoonsgegevens die wij verwerken >

Saitee accessoires verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze producten en omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken >

Saitee accessoires verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief 
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren


Bewaartermijn persoonlijke gegevens >

Wij bewaren persoonlijke gegevens niet oneindig maar alleen zolang het nodig is om onze diensten uit te kunnen voeren. Wanneer je bijvoorbeeld een account aanmaakt om altijd makkelijk en snel te kunnen bestellen, is het niet aan ons om die gegevens te vernietigen (uiteraard wel op jouw verzoek). Als je als gast een bestelling plaatst blijven je gegevens op een beveiligde manier bewaard zolang je klant bent. Dit zorgt ervoor dat we ten aanzien van de herroepingsrecht en garantietermijnen onze taken correct kunnen blijven uitvoeren. Facturen horen bij onze boekhouding en daarvoor hanteren wij de wettelijke bewaartermijnen van de belastingdienst. Data die bewaard wordt op papier zit bij ons achter slot en grendel en bij vernietiging wordt dit op een gedegen wijze vernietigd zodat de gegevens niet meer te reconstrueren zijn.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen >

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@saitee.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Saitee accessoires zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Saitee accessoires wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan door hier te klikken.


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen >

Saitee neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zoals het hanteren van wachtwoorden. Persoonsgegevens staan opgeslagen op Servers van Myonlinestore.  Daarnaast maakt Saitee gebruik van gecertificeerde SSL verbinden. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@saitee.nl. 


Derden >

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Als je een bestelling plaatst, hebben wij je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Heb je jezelf aangemeld voor onze nieuwsbrief dan wordt je mailadres ook gebruikt om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je jezelf uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

Nog even duidelijk de partijen waarmee wij samenwerken >

- Mollie: het uiterst beveiligd systeem van Mollie zorgt ervoor dat je als klant op een veilige manier kan betalen.

- Paypal: daarnaast kun je bij Saitee via Paypal een bestelling betalen. Bekijk het privacy beleid van Paypal.

- Afterpay: ook bieden we ook Afterpay aan als achteraf betaal middel. Bekijk hier het privacy beleid van Afterpay.

- Mailchimp: meer informatie over de cookies van Mailchimp kun je vinden in hun privacy policy.

- Kiyoh: lees hier het privacy beleid van Kiyoh.

E-mail en mailinglijsten >

Voor de Saitee nieuwsbrief  maakt Saitee gebruik van Mailchimp. MailChimp zal je naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden zie je de ‘schrijf je uit’ link. Als je je daarmee uitschrijft, ontvang je onze nieuwsbrief niet meer. Je persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om je gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen. 


Google Analytics >


Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes. Wilt je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Om je af te melden voor Google Analytics: Google Analytics Opt-out Browser Plugin

Inzagerecht >

Je hebt het recht om inzicht, correctie en verwijdering van jouw gegevens te vragen.

Wij verwerken echter geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies.
Wij hebben geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen. De gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen zijn niet tot individuele personen herleidbaar. Mocht je hier toch vragen over hebben, mail dan naar info@saitee.nl