14 dagen niet-goed-geld-terug

Over ons

Laten we ons eens voorstellen, want het is natuurlijk wel zo leuk dat jij weet wie nou al die armbandjes maakt, pakjes zo mooi inpakt en jouw mailtjes beantwoordt!

Die blonde met bril, dat ben ik: Sijtje. Moeder van Sien (11) en Saar (8), getrouwd met Gerben. We wonen in een klein oud huisje in het ó zo gezellige dorpje Warmenhuizen. Ik ben gek op katten, sushi, koffie (véél koffie), mooie spulletjes voor in huis, lettertypes (uhhhh Comic Sans kan écht niet), wilde bloemen, barbecueën en (uiteraard) kraaltjes, sieraden en alles wat glimt :)

Al jaren maakte ik sieraden, maar de stap om echt voor mezelf te gaan vond ik veel te spannend. Ik werkte destijds voor andere sieradenmerken en heb daar veel geleerd. Toen ik zwanger was van Saar werd mijn contract niet verlengd. Enorm zuur, want ja, er moet toch geld in het laatje komen. Ondanks veel tegenslagen ben ik een maand nadat Saar geboren was gestart met Saitee. Wat kralen inkopen, armbandjes maken, langs winkels in de hoop dat ze het wilden kopen, en weer nieuwe kralen inkopen. Zo is het allemaal begonnen!

Tegenwoordig kan ik het niet meer alleen, en werken we met een heel fijn team. Want dat is wat ik belangrijk vind: gezelligheid en mensen blij maken! De kanjers van ons thuiswerk-team zorgen dat je armbandje goed in elkaar zit, allemaal hier in de buurt gemaakt met de hand, geen massa-productie. De productfoto's worden gemaakt door manlief, die overigens ook de administratie doet (want nee: dat kán ik gewoon echt niet).

Als je een bestelling plaatst pakt Rinske, Lotte of ik dat in. Keuze-stress om welke sticker het mooiste past bij dat ene zakje, leuk kaartje schrijven: we LOVE it! We hebben de aller-leukste klanten, waaronder veel vaste klanten. Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen... Als Debbie, Alice, Lisette, Kelly of een andere trouwe klant bestelt weten we vaak precies wat zij die keer daarvoor heeft gekocht. Elke keer als er een bestelling binnenkomt tovert dat een glimlach op ons gezicht, want HOE leuk is het dat ze onze webshop hebben gekozen om dat ene mooie kadootje te shoppen?!

Toen in juni 2018 het idee van een echte Saitee-winkel omhoog borrelde werd het al snel duidelijk dat dat de volgende stap moest worden! Ik has al járen de droom om een eigen winkel te starten. Daarnaast werd er door klanten al vaak gezegd: 'wat jammer dat we jullie sieraden alleen online kunnen bekijken...' Een zoektocht naar het perfecte pand was niet nodig, want per toeval kwam het mooiste plekje in Warmenhuizen precies op dat moment te huur! Alsof het zo moest zijn! Op 6 oktober 2018 opende de Saitee store. Een heerlijke plek waar je allemaal mooie sieraden en andere feel-good cadeautjes kunt kopen. Mooie edelstenen, glittersokjes van MP Denmark en Becksöndergaard, tassen, riemen, noem maar op. Ook prikken we gaatjes, dus kom gezellig langs om lekker te shoppen of om gewoon even gezellig te kletsen!

Dus dat is hoe het hier gaat! Geen grote shop zoals Wehkamp of Bol.com waar je een nummer bent, maar 'gewoon' een stel Noord-Hollandse meiden die erg van sieraden houden en jou blij willen maken met een mooi pakketje. En dat mag zo blijven, zodat we alle aandacht kunnen geven aan jou ♥︎